Ordu Bedensel Engelliler Tekerlekli sandelye basket takımı Ankara Büyükşehir B elediye Engelliler takımını Ankarada 50-47 malup etti Takım geldi sandelyeler ankarada kargo da rehin kaldı
Ordu Bedensel Engelliler Süper lig Yolunda
Ordu Bedensel Engelliler Maçı Kazandı Sandelyeler Ankara da Rehin Kaldı.
KARADENİZ BAYRAK/ORDU/23.01.2010
Yapılan destek ve yardımlarla Anakaraya gidebilen Ordu Bedensel Engelliler Tekerlekli sandalye basket takımı Ankara Büyükşehir Belediye Engelliler takımını Anakarada 50-47 mağlup etti.Takım gitti maç yapacakları sandalyelerde kargo ile peşlerinden gitti.saat 13.00 de oynanacak olan maça sandalyeler son anda yetişti.
TAKIMA BİR DARBE DE KARGO ŞİRKETİNDEN
Ordudan anakaraya gönderilen sandalyeleri aynı firmaya ödemeli olarak verip orduya götürmeleri yönünde anlaşan takıma bir darbede kargo şirketinden geldi. firma yetkilileri yola çıkan takımı peşinden arayarak istedikleri fiyatı 500 TL yi verirlerse sandalyeleri orduya götürebileceklerini belirtmeleri üzerine takımın sandalyeleri Anakarada rehin kaldı.
Kulüp yöneticisi Cevat Karagöl zaten zor şartlar altında maça gidebildik derneğimize eyit araç kiraya verildiği için takıma özel idareden bir araç istedik Sosyal hizmetlere ayit bir araçla maça gittik. önceki aracımızda bagaj vardı tekerlekli sandalyelerimizi ordudan 180 TL ye Kargoya verdik sandalyelerimizi alırken aynı şekilde geri göndereceğimizi belirttik maç bitti tekrar sandalyeleri orduya gitmesi için ödemeli olarak gitmesi için kargoya verdik Anakaradan ayrıldık yolda beni aradılar 500 TL verirseniz santelyeleri kargoyla göndeririz dediler şaşırdık kaldık.Yapacak hiç bir şeyimiz kalmamıştı sandalyeleri Anakarada bıraktık Orduya döndük nasıl bir çözüm bulacağız karar kara düşünmeye başladık dedi.