köpekler tarafından çember içine alınan İdris Sönmez (23) bir TIR sürücüsünün aracı köpeklerin üzerine sürmesi sayesinde oluşan fırsattan yararlanarak otele sığındı
Ordu'da Başı Boş Köpekler Üniversite Öğrencisine Saldırdı
Büyük bir badireyi ucuz atlattığına inandığını belirten İdris Sönmez, "Gece yarısı otogara geçtikten sonra dönüyordum. Turgut Özal Bulvarı'ndaki kavşağa geldiğimde çevrede bulunan köpekler birden etrafımı sararak saldırmaya başladı. Çeşitli yerlerimden ısıran köpekleri ellerimle vurarak uzaklaştırmaya çalıştım. Baktım olmuyor, çevremde dönmeye başladım. Bu sırada gözlerimin önünden hayatım geçmeye başladı. Gerçekten dedikleri gibiymiş. İnsanın hiç hatırlamadığı hatıraları gözlerinin önden akıyor." dedi.
Bu sırada birkaç kaz yere düşüp kalktığını aktaran İdris Sönmez, "Öleceğimi düşündüm ama böylesi bir sebep bana çok kolay geldi. Sonra bir TIR geldi korna çaldı, selektör yaptı. O sırdaki fırsattan otele kaçtım. İçeri girer girmez de bayılmışım. Hatta oteldekiler de bana köpeklerin saldırdığını görmüş ama köpeklerin çok olması yüzünden yardım edememişler. Burası bir köy değilse bir şehirde yaşıyorsak bu hayvanlar için de bir tedbir alınmalı. Görevi olanların görevlerini savsaklamadan yerine getirmeli. Elbette onların toptan öldürülmesini istiyor değilim ana onların birilerinin canını almasını da istemiyorum. Belki ben ucuz kurtuldum ama böyle devam ederse ucuz kurtulamayacak olanlar olacaktır. Zaten hiç kemse bir şeş yapmaz ise suç duyurusunda bulunacağım." diye konuştu.
Halen tedavisi devam eden İdris Sönmez, aldığı yaralar sebebiyle sırt üstü yatamıyor ve oturamıyor.
Ordu'da başı boş köpekler bir üniversite öğrencisine saldırdı. Royal Otel önünde köpekler tarafından çember içine alınan İdris Sönmez (23), bir TIR sürücüsünün aracı köpeklerin üzerine sürmesi sayesinde oluşan fırsattan yararlanarak otele sığındı. Yaşadığı dehşet sebebiyle otele girer germez bayılan üniversite öğrencisi İdris Sönmez, otel görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan ilk tedavisinin ardından yoğun bakıma alınan İdris Sönmez'in ayak, baldır gibi yerlerinde 10 ayrı diş izi tespit edildi. İlk tetkikte kuduz izine rastlanmazken ikinci tetkikin sonucu bekleniyor