ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Haber Menüleri

Ohtamış Şelalesi

HTML clipboard

HABER ARA


Gelişmiş Arama

Ordu Nöbetçi Eczaneler

Web Tasarım

Başkanın Yaptığına Bakın

Tarih 03 Temmuz 2010, 02:13 Editör Ahmet Bayrak

Memurkent Yapı Kooperatifinde yolsuzluk iddiaları

                                                   Başkanın Yaptığına Bakın
                                                Memurkent de Yolsuzluk İddiaları
KARADENİZ BAYRAK GAZETESİ/ORDU
 
ORDU Memurkent Yapı Kooperatifi 2010-2011 yılı tahmini bütçesindeki giderler, üyelerin paraları nasıl kullanılıyor sorularını akıllara getiriyor.
Ordu'da Said Aydoğan'ın başkanlığını yaptığı Memurkent Yapı Kooperatifi uzun süreden bu yana çeşitli şekillerde tartışılmış ve bazı üyelerin yolsuzluk yapılıyor iddialarına neden olmuştu.
 
Üyelerden toplanan paraların yerli yerinde kullanılmadığını iddia eden bazı üyeler ise yönetim kurulu toplantısında tartışma yaşamış, ardından ise kavgalar yaşanmıştı.
Memurkent Yapı Kooperatifi 2010-2011 yılı tahmini bütçesindeki giderler ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek seviyede olması dikkat çekiyor.
Memurkent Yapı Kooperatifi 2010-2011 yılı tahmini bütçesindeki kooperatif başkanına ödenecek olan 1 yıllık ücretin 60 bin TL olması ve yönetim kurulu başkan yardımcılarına 42 bin TL ve üyelere ise 90 bin TL ödeme yapılması kalemi, Başbakan kadar maaş aldıklarını ortaya koyuyor.
Noterde onaylatılan belge de Yönetim Kurulu Başkanı Said Aydoğan'ın aylık 5 bin Tl maaş aldığı belgelere göre ortaya çıktı.
İlginç bir gider kalemini ise umulmadık giderler oluşturuyor. Umulmadık giderler için ise 466 bin Tl ödenek bütçesi ayrılmış.
Danışmanlık giderleri için ise 92 bin Tl ayrılmış. 92 bin TL ile dişinden tırnağından ayrılarak ödeme yapan üyelerin kime ne danışıldığı ise merak ediliyor.
Yıllık olarak kiralanan kooperatif yönetim kurulu binasının ise yıllık olaran 100 bin Tl ye kiralanması dikkat çeken bir başka husus. Ordu'nun en lüks iş yeri bugün 2 bin TL kira verirken Memurkent'in stadın hemen yanında bulunan yönetim ofisinin kirasının yıllık 100 bin Tl olması dikkat çekiyor.
Memurkent yönetiminin yıllık gideri ise 1 Milyon 250 bin TL.
Ayrıca iddialara göre arsa alımında yönetim kurulunun 3 Milyon Tl olarak kayıtlara girerken, 2 milyon 400 bin TL arsa sahibine ödendi.
 
Haberle ilgili gelişmeler önümüzdeki sayılarda Karadeniz Bayrak Gazetesinde.

Bu haber 274 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

YEREL HABER

ORDU LU CHP Lİ VEKİLLER BAŞBAKAN İÇİN KAVGA ETTİ

ORDU LU CHP Lİ VEKİLLER BAŞBAKAN İÇİN KAVGA ETTİ CHP’li Milletvekilleri Başbakan Erdoğan için kavga etti

Gürcü Fındık İşçileri Dolandırıldı

Gürcü Fındık İşçileri Dolandırıldı Gürcü Fındık İşçileri Dolandırıldı
Yazarımız Yrd. Doç. Dr. Kürşat Korkmaz yakında Okurlarıyla22 Mart 2010

Reklam Bantı

bayrak
HTML clipboard Bayrak

FOTOĞRAF GALERİSİ

ANKET

Referanduma Evet mi Hayırmı




Tüm Anketler

Linkler

 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAVA DURUMU

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

© Copyright - 2007 - Karadeniz Bayrak Gazetesi Tüm Hakları Saklıdır, İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.. YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
alevi   RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu | Yonetici Girişi

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi