OSKİ’YE TEPKİ!
OSKİ’YE TEPKİ!
OSKİ’YE TEPKİ!
Aşağıgökçe Derneği Başkanı Yavuz Ekşi, OSKİ’nin Mesudiye’nin Konacık ve Yağmurlar Yaylaları’ndaki suyu Kabadüz, Çambaşı ve Ordu’ya taşımak istediğini belirterek, bu duruma dur denilmesi gerektiğini savundu.
OSKİ’nin daha önce de Mesudiye yaylalarındaki suyu borularla Kabadüz ve Çambaşı’na götürme çabalarının sonuçsuz kaldığını aktaran Ekşi, bu duruma engel olmak için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ile görüşülüp, bir de imza kampanyası düzenlenmesi gerektiğini dile getirdi.
“OSKİ vazgeçmiyor”
OSKİ’nin tekrar Mesudiye’nin Konacık ve Yağmurlar yaylalarındaki suyu almak istediğini aktaran Ekşi, şunları kaydetti; “Geçen yıl OSKİ, Mesudiye’deki suyu almaya çalışmış ancak Mesudiye Belediyesi ve STK’lar engel olmuştu. OSKİ bu derenin suyunu boruya alarak Kabadüz, Çambaşı ve Orduya taşınmak istiyor. Borunun ucu açıkta ve şu anda görünür vaziyette. Ama tamamı toprak altına gömülü ve bu boru döşeme işi ne zaman yapıldı bir bilgim yok. 5 Temmuz’da OSKİ ekipleri, borunun içine su bağlamaya çalıştılar başaramadılar. 3 gün sonra OSKİ ekipleri tekrar geliyor. Anlaşılan o ki, OSKİ, geçen yıl alamadığı su sevdasından vazgeçmemiş. Resmi yazı istendi, resmi kurumlara başvuruldu. Ancak OSKİ, sudan vazgeçmiyor. Karagöl Yaylaları Derneği yönetimi çok acil kaydı ile toplanmalıdır. Bu toplantıya mümkünse aynı mahalle muhtarları da katılmalıdır. Bir heyet oluşturulmalı ve Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül ve Ordu Büyükşehir Belediye başkanından acil bir randevu alınmalı konu tüm Mesudiye Kamuoyuna mal edilmelidir. Bu konu ile ilgili Mesudiyeliler arasında bir imza kampanyası başlatılmalıdır. En kısa zamanda ilgili makamlara sunulmalıdır.”
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
DİĞER HABERLER
Fadime Bayrak Vefat Etti
Hüseyin KARAKOÇ vefat etti
Harun Bayrak Son Yolculuğuna Uğurlandı
Ordu Valisi Muammer EROL’un Ramazan Bayramı Mesajı
Mor-beyazlı formayı zirveye taşıyan isimler iftarda buluştu
Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi
Yunus Güzel Vefat Etti
3 yıldır Yapılmayan Yolda Çalışmalar Başladı
Ordu trafik kazası: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı yaşamını yitirdi
Osman Şahin Vefat Etti
Asker Eğlencesinde Kaza: 22 Yaşındaki Buğra Akkaya Hayatını Kaybetti
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök son yolculuğuna uğurlandı
Ordu Valisi Erol, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök Erzincan’da Hayatını Kaybetti
ÇAMBAŞI YAYLASI’NDA KAR 1,5 METREYE ULAŞTI
Ordu Tokat yolu trafiğe kapatıldı
ORDULU ÖĞRENCİ JAPONYA’DA BİRİNCİ OLDU
Sanal Kumar Yüzünden Yapmış
Hasta Vatandaşın İmdadına Mesudiye Belediyesi Yetişti
İki Ordulu’nun Melbourne Buluşması
Ordu’nun Son Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Balkondan düşen müdür yardımcısı yaşamını yitirdi
Hacer Gök Uğur Profesör Oldu
Prof. Dr. Turgay Şirin’in eşi Betül Şirin vefat etti
Ordu’da Orman Yangını
KOMŞU DAYANIŞMASI FACİAYI ÖNLEDİ
Polisin belindeki silahı alan bir kişi kendini vurdu
Polis Memuru Emrah Sevim son yolculuğuna uğurlandı
Ufuk Meşrubat’ın sahibi Sabri Sandıkçı hayatını kaybetti
Yükleniyor
- Cumartesi 8.6 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 9.3 ° / 1.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 9.9 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





