GÜRGENTEPE’YE DEV BAYRAK
GÜRGENTEPE’YE DEV BAYRAK
GÜRGENTEPE’YE DEV BAYRAK
Ahmet BAYRAK/KARADENİZ BAYRAK
ORDU´nun Gürgentepe ilçesinde gençler, iş insanları ve derneklerin katkılarıyla 96 metrekarelik dev Türk bayrağı hazırlandı. Bayrak, 40 mahallenin görebileceği yüksek bir tepede, göndere çekildi.
Gürgentepe ilçesine bağlı Muratcık ve Cumhuriyet mahallelerinde yaşayan gençler, iş insanları ve dernekler el ele vererek ilçede dev bir Türk bayrağını göndere çekmek için kolları sıvadı. Gençlerin girişimleriyle 32 metrelik bir direk ve 96 metrekarelik Türk bayrağı hazırlandı. Dev Türk bayrağı, 40 mahalleden görülebilecek Muratcık ve Cumhuriyet mahallelerinin zirvesine getirildi. Belediye ekipleri, vatandaşların da yardımıyla Türk bayrağını göndere çekti, ardından hep birlikte İstiklal Marşı okundu.
`BAĞIMSIZLIĞIN VE ÖZGÜRLÜĞÜN SİMGESİ´
İlçe Kaymakamı Hasan Taş, bayrağın asılmasında emek harcayan gençlere teşekkür ederek, 'Bayrak, bir ülkenin bağımsızlığını ve özgürlüğünü simgeleyen en önemli simgelerinden biridir. Bizler de Türk bayrağımızı en yükseklere çıkarmakla mükellefiz' dedi.
`40 MAHALLEMİZ, BAYRAĞIMIZI GÖREBİLECEK´
Bayrağın asıldığı yere piknik alanı inşa edeceklerini söyleyen Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, 'Bu bölgedeki yaklaşık 40 mahallemiz, bayrağımızı görebilecek. Havası çok güzel bir yer, diğer Mahallelerimizdeki gençlerimiz derneklerimiz iş adamlarımız böyle bir çalışma yapmak isterlerse Kaymakamımızla birlikte hem maddi hem manevi yanlarında yer alacağız.Burası inşallah ilerde çok daha güzel bir alan olacak' diye konuştu.
`MAHALLELİ OLARAK ÇOK GURURLUYUZ´
Mahalle sakinlerinden Fatma Demirci, 'Türk bayrağı mahallemize dikildiği için çok gururluyuz ve şeref duyduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu.
Kıymet Şanlı ise, 'Bayrağı buraya dikenlere çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bir de piknik alanı yapılacak, çok güzel bir yer olacak. Bayrağı, birçok mahalleye görüyor. Sabah kalkınca bayrağın dalgalandığını görünce ağlamam geliyor' dedi.
Mahalle muhtarları da bayrağın dikilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, bayrağa gözü gibi bakacaklarını ifade etti.
Mahalle gençlerinden olan Erdal Erdoğdu, “Çocukluktan bu yana gerçekleştirmek istediğimiz hayalimizi bugün icra ettik. Bayrağımızın dikilmesinde yardımlarını esirgemeyen Gürgentepe belediye başkanımız Yaşar Şahin ve bizlere yer tahsisi konusunda 2 dönüm arazi bağışlayan Celal Şahin ve Yaşar Şahin’e teşekkür ederiz'' dedi.
Mahalle sakinleri göndere çekilen dev Türk bayrağını sevinçle karşıladı.
-
BIST 100
15740,74%-0,83
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,29% 0,07
-
GRAM ALTIN
6336,96% 1,46
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
DİĞER HABERLER
İş Kazası Geçiren Tekniker Hayatını Kaybetti
Aç Kalan Kurtlar Köpeği Parçaladı
Aydınlı Cengiz Vural Hocadan Ordu’ya ve Öğrencilerine Selam Var
Katar’da eğitim helikopteri düştü: 3’ü Türk, 7 şehit
Dr. Adnan Sert son yolculuğuna uğurlandı
Bu Parayla Kimi Ağırladınız?
Ordu’da Kıyıya Vuran Mühimmat Yüklü İnsansız Deniz Aracı Patlatıldı
Fadime Bayrak Vefat Etti
Hüseyin KARAKOÇ vefat etti
Harun Bayrak Son Yolculuğuna Uğurlandı
Ordu Valisi Muammer EROL’un Ramazan Bayramı Mesajı
Mor-beyazlı formayı zirveye taşıyan isimler iftarda buluştu
Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi
Yunus Güzel Vefat Etti
3 yıldır Yapılmayan Yolda Çalışmalar Başladı
Ordu trafik kazası: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı yaşamını yitirdi
Osman Şahin Vefat Etti
Asker Eğlencesinde Kaza: 22 Yaşındaki Buğra Akkaya Hayatını Kaybetti
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök son yolculuğuna uğurlandı
Ordu Valisi Erol, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök Erzincan’da Hayatını Kaybetti
ÇAMBAŞI YAYLASI’NDA KAR 1,5 METREYE ULAŞTI
Ordu Tokat yolu trafiğe kapatıldı
ORDULU ÖĞRENCİ JAPONYA’DA BİRİNCİ OLDU
Sanal Kumar Yüzünden Yapmış
Hasta Vatandaşın İmdadına Mesudiye Belediyesi Yetişti
İki Ordulu’nun Melbourne Buluşması
Ordu’nun Son Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Balkondan düşen müdür yardımcısı yaşamını yitirdi
Yükleniyor
İş Kazası Geçiren Tekniker Hayatını Kaybetti
Aç Kalan Kurtlar Köpeği Parçaladı
Aydınlı Cengiz Vural Hocadan Ordu’ya ve Öğrencilerine Selam Var
Katar’da eğitim helikopteri düştü: 3’ü Türk, 7 şehit
Dr. Adnan Sert son yolculuğuna uğurlandı
Bu Parayla Kimi Ağırladınız?
Ordu’da Kıyıya Vuran Mühimmat Yüklü İnsansız Deniz Aracı Patlatıldı
- Cuma 12.6 ° / 0.3 ° Güneşli
- Cumartesi 14.1 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 8.4 ° / 3.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu





