Sahte plakalı zabıta aracının plakası söküldü
Karadeniz Bayrak/ULUBEY(Ordu), (OBA)
Ulubey Belediyesine ait 52 LB 550 plakalı araç yaklaşık iki ay önce satıldı. Önceden plakası 52 FL 292 olan zabıta aracına ise belediyenin başkasına sattığı 52 BL 550 plakalı aracın aynı plakası takıldı. Ulubey İlçesinde aynı plakalı iki aracın dolaştığının fark edilmesi üzerine Ulubey İyi Parti İlçe Başkanı Abdullah Kılıç konuyla ilgili iki gün önce açıklama yapmıştı.
Kılıç’ın açıklamasının ardından yapılan haberler nedeniyle Ulubey Belediyesine ait zabıta aracındaki 52 LB 550 Plaka sökülerek araç park edildi.
Abdullah Kılıç zabıta aracındaki plakanın sökülmesinden sonra yaptığı açıklamada şunları dile getirdi, Paylaşımımız sonrasında Ulubey Belediyesi’ne ait zabıta aracından 52 LB 550 plaka söküldü.
Demek ki sahte plakayı Ulubey Belediyesi'ne ait araç kullanıyordu.
Şimdi soruyorum;
Ulubey Belediyesi bu sahte plakayı kullanmaya neden ihtiyacı duydu?
Kullandığı 2 aylık süre zarfında hiç mi güvenlik güçlerinin dikkatini çekmedi?
Bizler haber yaptıktan sonra Ordu'da mahalli birçok gazetede haber olan bu olay ilgili herhangi bir yasal işlem yapıldı mı?
İlgili ve yetkili kişilerden kamuoyu açıklama beklemektedir.
BIST 100
10871,08%0,16
DOLAR
41,96% 0,20
EURO
48,92% 0,11
GRAM ALTIN
5335,18% -0,49
Ç. ALTIN
8944,84% -1,95
DİĞER HABERLER
Fatsa’da Traktör Kazası: 1 Ölü
Kadın Çoban Hayvanlarına Evladı Gibi Bakıyor
Beslediği boğanın saldırısına uğradı
ORDU ÜNİVERSİTESİ’NDE 2025–2026 AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ