Koşuyordu' ya Kar Engel Olamadı!
Karadeniz Bayrak / Ahmet Bayrak / ALTINORDU (Ordu), (OBA)
Bu yıl Vakıfbank sponsorluğundaki Uluslararası 45. Trabzon Yarı Maratonu, zorlu hava şartlarına rağmen başarıyla tamamlandı. Bölgede son yılların en çetin kış sezonu yaşanırken, Ordu'nun atletizm takımı KoşuyORDU Spor Kulübü, azmi ve enerjisiyle Trabzon'u ısıttı.
KoşuyORDU Spor Kulübü, Trabzon Yarı Maratonu'na 30 sporcusuyla katıldı. Yoğun kar yağışı ve tipi altında parkurlarını başarıyla tamamlayarak finiş çizgisine ulaştılar. Zorlu şartlara rağmen kulüp, Trabzon'dan üc kupayla döndü. Yaş kategorilerinde dereceye giren Nehir Gökbulut, Aysuhan Durna ve Nejdet Karbuz, kürsü sevincini yaşayan isimler oldu.

Takım kaptanı ve başkanı Tan Aşkan, yarış hakkında şu açıklamalarda bulundu: "27 yıldır koşuyorum ve ilk defa bir yol yarışında karlı bir havada ben ve ekibim koştuk. Dünyada eşi benzeri az olan bir yarış oldu. Daha önceden deneyimlemediğimiz ve parkurun ağır olduğu bir zeminde koştuk. Ayakkabı seçiminde zorlandık. Sportif başarı anlamında daha çok kupa ile dönebilirdik fakat sakatlık yaşamadan Ordu'ya döndüğümüz için takım olarak mutluyuz." dedi.
KoşuyORDU Spor Kulübü, Trabzon'da sergilediği dayanıklılık ve azimle büyük takdir toplarken, gelecek yarışlarda daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.