Tarih: 09.03.2024 17:22

Ordu’da 180 Aday Yarışacak

Facebook Twitter Linked-in

Ordu'da  180 Aday Yarışacak

Ordu'da 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday listeleri belli oldu. 19 ilçede 180 aday belediye başkanlığı koltuğu için yarışacak. En fazla aday 15 isimle Fatsa'da, en az aday ise 12 isimle Çaybaşı ve Kumru'da olacak.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) internet sitesinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin Ordu'nun verileri yayımlandı. Ordu'da 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 19 ilçede 180 aday seçmenlerin karşısına çıkacak. Adaylar arasında AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Saadet Partisi, BBP, DSP, Yeniden Refah Partisi, Zafet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti'den adaylar yer alıyor. 6 bağımsız aday da seçimlerde yarışacak.

EN FAZLA ADAY FATSA'DA

En fazla adayın 15 isimle Fatsa'da olduğu seçimlerde, en az aday ise 12 isimle Çaybaşı ve Kumru'da olacak. İlçelerdeki seçimlerde 6 isim de bağımsız olarak yarışacak.

ADAYLARIN TAM LİSTESİ:

AKKUŞ

ALTINORDU

AYBASTI

ÇAMAŞ

ÇATALPINAR

ÇAYBAŞI

FATSA

GÖLKÖY

GÜLYALI

İYİ Parti: Hasan Öztürk

Büyük Birlik Partisi: Zekayi Bekçi

Demokratik Sol Parti: Adile Aslan

Zafer Partisi: Levent Şaban Başkaya

Bağımsız Türkiye Partisi: Yekda Öztürk

Gelecek Partisi: Adem Albayrak

Cumhuriyet Halk Partisi: Uğur Cörüt

Milliyetçi Hareket Partisi: Medet Sipahi

Saadet Partisi: Halil Cebeci

Vatan Partisi: Osman Erdaş

GÜRGENTEPE

İKİZCE

KABADÜZ

KABATAŞ

KORGAN

KUMRU

MESUDİYE

PERŞEMBE

ULUBEY

ÜNYE

OBB ADAY LİSTESİ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —