Tarih: 16.10.2025 23:25

Ordu’da silahlı saldırı: 2 yaralı

Facebook Twitter Linked-in

Ordu'da silahlı saldırı: 2 yaralı
Karadeniz Bayrak / ÜNYE (Ordu) (OBA)

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir oto galeriye uzun namlulu silahla düzenlenen saldırıda, 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Ünye ilçesi Burunucu Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, bir otomobilden iş yerine uzun namlulu silahla ateş açtı. Şüpheliler olay yerinden hızla uzaklaşırken, açılan ateş sonucu oto galerinin sahibi S.P.F. ile iş yerinde bulunan Ş.S. yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan S.P.F.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 21 boş kovan buldu. Saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Foto:DHA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —