Altınordu’da İkinci Kent Lokantası Hizmete Açıldı

Altınordu’da İkinci Kent Lokantası Hizmete Açıldı: Günde 4 Çeşit Yemek 75 TL

18.04.2025 18:17:00 0
Altınordu’da İkinci Kent Lokantası Hizmete Açıldı

Altınordu’da İkinci Kent Lokantası Hizmete Açıldı: Günde 4 Çeşit Yemek 75 TL

Altınordu Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekleyerek Düz Mahalle’de ikinci Kent Lokantası’nı hizmete açtı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan yeni lokanta, her gün 500 kişiye dört çeşit yemeği yalnızca 75 TL gibi sembolik bir ücretle sunacak.

Açılış töreni, Düz Mahalle Bahriye Üçok Sokak’ta düzenlenirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu, CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar ve çok sayıda vatandaş törene katıldı.

Açılışta konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP’li belediyelerin sosyal projelerle halkla güçlü bağ kurduğunu vurgulayarak, “Altınordu Belediyesi’nin örnek projeleri halkın takdirini kazanıyor. Zeybek ayrıca, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirerek, milyonlarca emeklinin yoksulluk sınırının altında yaşadığını, CHP’li belediyelerin ise bu zor süreçte halkın yanında olduğunu ifade etti.

Tepe: “Bu Hizmet, Kimseyi Aç ve Yalnız Bırakmama Sorumluluğumuzun Bir Gereği”

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kent Lokantaları'nın sosyal belediyeciliğin somut bir örneği olduğunu belirterek, “İlk Kent Lokantamıza gösterilen yoğun talep doğrultusunda ikinci şubemizi açıyoruz. Elbette hiçbir hemşehrimizin böyle bir hizmete ihtiyaç duymamasını isterdik. Ancak mevcut ekonomik şartlarda kimseyi aç bırakmamak, kimseyi yalnız hissettirmemek bizim görevimiz” diye konuştu.

Haftanın beş günü hizmet verecek olan Kent Lokantası’nda her gün dört çeşit sağlıklı ve lezzetli yemek sunulacak. Lokantanın özellikle öğrenciler, emekliler ve dar gelirli vatandaşlar için önemli bir destek olması bekleniyor.

 

Törenin ardından açılış kurdelesi kesilerek vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Katılımcılar, hizmetin Altınordu'da sosyal dayanışmayı güçlendireceği görüşünde birleşti. Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu, “Başkan Ulaş Tepe, kaynakları en verimli şekilde kullanarak örnek bir sosyal belediyecilik modeli ortaya koyuyor” dedi.

Altınordu Belediyesi'nin sosyal belediyecilik vizyonuyla hayata geçirdiği Kent Lokantaları, sadece ekonomik bir destek değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın da güçlü bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

  • BIST 100

    10006,34%0,58
  • DOLAR

    39,85% 0,11
  • EURO

    47,06% 0,21
  • GRAM ALTIN

    4277,74% 1,18
  • Ç. ALTIN

    6644,83% 0,00

DİĞER HABERLER


Aytuğ Yılmaz ile Elif Yalçın dünya evine girdi

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Yediyıldız ve Bal Ailelerinin Mutlu Günü

Uyuşturucu Operasyonunda 11 Tutuklama

Ordu’da Hayvanseverlerden ‘Ölü Köpek’li Protesto

Trafik kazasında yaşamını yitiren iki kişi toprağa verildi

Kabadüz'de Feci Kaza: İki kişi hayatını kaybetti

Dursun Ali Çelebi Hayatını Kaybetti

İnşaattan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

Mehmet Şimşek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denize Giren Şahıs boğulma tehlikesi geçirdi

Mehmet Şimşek Vefat Etti

Başkan Titiz’den Enver Yılmaz’ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Çığ Gölü’nün suyu 30 metre geri çekildi

Emekli Emniyet Müdürlerinden Ordu İl Emniyet Müdürü Acar’a Ziyaret

Amatör Telsizciler Ünye’de Eğitim Kampında Buluştu

ORDU'DA DENİZE GİRMEK 2 GÜN YASAKLANDI

Turnalık Yaylası’nda Feci Kaza: Araç Uçurumdan Yuvarlandı

Vali Muammer Erol’dan Karadeniz Bayrak Gazetesi’ne Kutlama Mesajı

Rıza Öztürk Dede Hakk’a Yürüdü

MUSTAFA ÇAMYAR HAYATINI KAYBETTİ

Ordu’da Cinayet: Bir Kişi Tutuklandı

Karadeniz Bayrak Gazetesi 20 Yaşında

MUHTAR OLGUN ÖZTÜRK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Engellilere Belediye Engeli: Asansörsüz Düğün Salonu Tepki Çekiyor

Karadeniz’in Gizemli Çiçeği Sarı Orman Gülü, Yaylaları Sarıya Boyadı

Başıboş Köpekler 50 Tavuğu Telef Etti, Üretici İsyan Etti

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İbrahim Ünver Hayatını Kaybetti

Gündüz Aydın ve Ekibi Altınordu TOKİ Yönetiminde Güven Tazeledi!

Yükleniyor


Aytuğ Yılmaz ile Elif Yalçın dünya evine girdi

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Yediyıldız ve Bal Ailelerinin Mutlu Günü

Uyuşturucu Operasyonunda 11 Tutuklama

Ordu’da Hayvanseverlerden ‘Ölü Köpek’li Protesto

Trafik kazasında yaşamını yitiren iki kişi toprağa verildi

Kabadüz'de Feci Kaza: İki kişi hayatını kaybetti

  • Salı 24.1 ° / 13.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 22.8 ° / 14 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 22.5 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu