Başkan Selman Altaş, sandıkları patlatma sözü verdik!
Karadeniz Bayrak/ALTINORDU(Ordu),(OBA)
Temayül yoklaması için Ankara’ya giden AK parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’a, 31 Mart’ta sandıkları patlatma sözü verdiklerini ifade etti.
Selman Altaş, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajında verdikleri söz ile ilgili olarak şunları söyledi;
“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 3 Kademe İl ve İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızın katılımlarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdik.
2024 Yerel Seçimlerinde, ilk günkü olduğu gibi aşkla çalışmaya devam edeceğimizin sözünü verdik.
Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, yoğun mesaisine rağmen bizlere vakit ayırdığı için teşekkür ediyorum. İlk Günkü Aşkla çalışmaya devam edeceğiz ve Rabbimin izniyle 2024 Yerel Seçimlerinde de AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatacağız.
9203,37%1,11
39,64% 0,14
45,68% 0,20
4295,97% 0,12
6933,62% 0,33