Darp edilen işçi amiri hakkında şikayetçi oldu
Karadeniz Bayrak/ALTINORDU(Ordu),(OBA)
Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı. İzzet Gündoğar tarafından makamında yumruklu saldırıyla dövüldüğünü iddia ederek hastaneden bir günlük iş göremez raporu alan Arif Aydın karakola giderek, amiri İzzet Gündoğar’dan şikâyetçi oldu.
Genel Sekreter yardımcısı İzzet Gündoğar'ın, daha önce kendisine küfür ettiğine dair duyumlar aldığı Arif Aydın isimli temizlik personelini makam odasına çağırarak darp ettiği iddia edildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Arif Aydın, Daire Başkanı İzzet Gündoğar tarafından Ordu Büyük Şehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'ndaki makam odasına çağırıldı.
Makam odasında bekleyen ve yanında bir kişi daha olduğu öğrenilen İzzet Gündoğar, Arif Aydın'a "Sen bana küfür etmişsin öyle mi?" diye sordu. 'Küfür etmedim' yanıtını veren Aydın, İzzet Gündoğar tarafından tehdit edildikten sonra yüzüne atılan yumruk ile darp edildi.
Aydın hastaneye giderek darp raporu aldıktan sonra emniyet müdürlüğüne giderek şikâyetçi oldu.
Darp iddialarıyla ilgili BirGün'e konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı. İzzet Gündoğar, "Bana ve aileme küfür ettiğini öğrendim ve görüşmek için yanıma çağırdım. Darp iddiaları asılsızdır" dedi.
Arif Aydın'ın kendisine küfür ettiğine dair 2.5 dakikalık ses kaydının olduğunu iddia eden Gündoğar, "Arif Aydın denen personelle amirler ilgilenir ve ben tanımam. Daha önce Fatsa'da görev yapıyordu ve sürekli sorun çıkartan birisi olduğu için hakkında 2 kez soruşturma açıldı. Biraz akıllanması için Fatsa'daki görevinden uzaklaştırılıp Ordu'da görev verildi. Bundan 2 gün önce alkol alıp amirlerine telefon açmış ve ben ve aile üyelerim dahil olmak üzere herkese küfür etmiş. Ben de bunu duyunca sinirlendim. Sabır taşı olsa çatlar. Bana ve aileme küfür ettiğine dair elimde ses kayıtları var" dedi.
'Makam odanızda Arif Aydın'a yumruk attınız mı?' sorusuna Gündoğar, "Ben darp etmedim, bana iftira atılıyor. Belediye binasından çıkarken kendisine birşey mi yaptı onu bilemiyorum. Benim odamda güvenlik kamerası yok" yanıtını verdi.
10006,34%0,58
39,85% 0,11
47,06% 0,21
4277,74% 1,18
6644,83% 0,00