DP Genel Başkanı Gültekin Uysal çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Uysal'ın ziyaretinde DP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile İl Başkanı Selçuk Yücesan da hazır bulundu.

2.04.2023 17:31:00 0
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Karadeniz Bayrak/ALTINORDU (Ordu), (OBA)

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Ordu’da 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen’i ziyaret etti.

Burada yaptığı basın açıklaması sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uysal, bir gazetecinin Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olmasına yönelik sorusu üzerine, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının örgütlenme haklarının olduğunu ve siyasal parti kurabileceğini söyledi.

İnce'nin de bir siyasi parti kurduğunu ifade eden Uysal, "Bugün kendisi cumhurbaşkanı adayı. Millet İttifakı olarak bizim önceliğimiz muhalefete muhalefet etmek değildir." diye konuştu.

Kendi meselelerinin iktidara karşı mücadele vermek olduğunu vurgulayan Uysal, "Biz kendi stratejimiz ile beraber milletin vicdan hizasında durarak o büyük çoğunluğu Millet İttifakı'nın arkasında oluşturabilmektir." şeklinde konuştu.

Uysal, ittifak olarak adaylarını ve politika metinlerini ortaya koyduklarının altını çizerek, "Milletin büyük bir bölümünün umudu haline gelmişiz. Ülkenin derinden bir nefes alması için mücadelenin ana merkezi haline gelmişiz. Dün de böyle idi. Bugün de böyle." dedi.

Sorumluluk sahibi olarak da tüm siyasetçilerin bu duygu ile hareket etmesi kanaatinde olduklarını söyleyen Uysal, "Sayın Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olarak uygun gördüğü siyasi partileri ziyaret ediyor. Sayın İnce'yi de ziyaret etti. Kimsenin oyu kimsenin cebinde değil. Siyasi partiler milletin vicdan hizasında durmazlarsa yaptıkları iş birlikleri de zaten anlamsız hale gelir. Bunu geçen seçimlerde gördük." açıklamasında bulundu.

Uysal'ın ziyaretinde DP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile İl Başkanı Selçuk Yücesan da hazır bulundu.

Programları kapsamında Ünye ve Fatsa ilçelerinde de çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Uysal, teşkilatlarıyla da bir araya geldi.

 

  • BIST 100

    16709,28%-0,07
  • DOLAR

    43,62% 0,00
  • EURO

    51,91% -0,01
  • GRAM ALTIN

    7053,47% -0,03
  • Ç. ALTIN

    11686,79% 0,00

DİĞER HABERLER


2 bakan görevden alındı!

Hastanede tedavi gören iki kardeş aynı gün 2 saat arayla vefat etti

Ordu’nun nüfusu son 3 yılda 7 bin 713 kişi azaldı

Ordu Maden İşgali Altında

Sağlık personeli yol kenarında ölü bulundu

Ulu Camii Otoparkı Açıldı

Fotoğraf Bahane, Hamarat, ‘İndirdi’ Dediği Karenin Altından Çıktı?

NUMAN AKINET SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şair Dursun Ali Akınet’in oğlu Numan Akınet vefat etti

Eren Çakıcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eren Çakıcı hayatını kaybetti

OTSO Başkanı Karlıbel’den doğal gaz yatırımı için teşekkür

Bakırcı Ustası Harutyun Artun’u Kaybettik

Eski muhtar evinde uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti

İki gündür kayıp olarak aranan Şenol Özcan Terme İlçesinde bulundu

Hesabına Yatan Fazla Parayı İade Etmek İstedi, Borçlu Çıkarıldı

Telefon dolandırıcıları tutuklandı

Durugöl İçin Adalet Arayanlara Gerekçesiz Engel

Karın erimesiyle iptal edilen Kar Festivali için kar yağışı bekleniyor

Ordu’nun en işlek caddesinde korku dolu anlar

Evini Yakıp Yaşamına Son Verdi

ALTINORDU BELEDİYESİ TURİZM BİLGİ OFİSİ AÇTI

ORDU İMAM HATİP CAMİİ’NE AÇILIR-KAPANIR TENTE SİSTEMİ KURULDU

Emine Şensoy Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ulugöl buz tuttu

Aile Hekimi Dr. Mustafa Çakıcı Vefat Etti

Bülent Düztepe son yolculuğuna uğurlandı

Çambaşı Kış Festivali' renkli görüntülerle sona erdi

ORDEF Genel Başkanlığına Necati Özdemir Yeniden Seçildi

Ordulular Yusuf İçin Birleşti

Yükleniyor


2 bakan görevden alındı!

Hastanede tedavi gören iki kardeş aynı gün 2 saat arayla vefat etti

Ordu’nun nüfusu son 3 yılda 7 bin 713 kişi azaldı

Ordu Maden İşgali Altında

Sağlık personeli yol kenarında ölü bulundu

Ulu Camii Otoparkı Açıldı

Fotoğraf Bahane, Hamarat, ‘İndirdi’ Dediği Karenin Altından Çıktı?

  • Çarşamba 8.3 ° / 0.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 8.4 ° / -1.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 8.7 ° / 1.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu