Milletvekili Adayı Tomakin, Kurumları Ziyaret etti
AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, seçim çalışmalarına devam ediyor.
7 Haziran’da yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında kurum ziyaretlerini sürdüren Av. Ayşe Nilgün Tomakin, İl Kültür ve Turimzm Müdürlüğü, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Altınordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Kontrol Laboratuarı Müdürlüğü, 1. İcra Müdürlüğü, 2. İcra Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Bürosu, Altınordu İlçe Seçim Kurulu ve İl Seçim Kurulu Müdürlüklerini ziyaret etti.
Kurum Müdürleri ve Personellerini ziyaret eden Av. Ayşe Nilgün Tomakin, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde destek istediğini söyleyerek; “Yeni Türkiye yolunda Yeni Ordu için sizlerden dua ve destek bekliyoruz” dedi.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü’de ziyaret eden Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, kurum müdürü Uğur Toparlak’tan bilgi aldı. Müdür Toparlak; “Ordu ilimiz turizm yatırımları ve konaklama konusunda çok büyük yol kat etmiş durumda. Yerli ve Yabancı turist sayımız her geçen gün artıyor. Ordu Giresun Havaalanının açılmasıyla birlikte turist sayımızın kat kat artacağını düşünüyoruz” dedi.
Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin’de “Turizm yatırımlarımız bundan sonra da devam edecek. Biz bundan sonra birlikte çok yol kat edeceğimize inanıyorum. Hepimiz iyi niyetliyiz, hepimiz bu şehrin bu ülkenin bir adım daha ileriye gitmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah ilimize yeni turizm yatırımları kazandırmak için, turist sayımızı, konaklama tesisleri sayımızı arttırmak için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Kemal Yılmaz, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ordu’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık çalışmaları hakkında kısa bir brifing verdi. Milletvekili adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin ise; “AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’de Ordu’da her alanda olduğu gibi Tarım ve Hayvancılığın gelişmesi için de çok büyük adımlar atıldığını söyleyerek; “İnşallah bundan sonra birlik beraberlik içerisinde çiftçilerimizin gelir düzeyinin daha da artması için çalışmalar yapacağız. Hibe destek projelerinden her çiftçimizin yararlanmasını sağlayacağız. İlimizde Tarımın ve Hayvancılığın gelişmesinin sağlanması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
Av. Ayşe Nilgün Tomakin daha sonra kurum personellerini ziyaret ederek destek istedi.
10740,7%-0,02
40,66% 0,06
47,04% 1,17
4376,56% 1,80
7013,49% 1,23