Nedim Türkmen ve ailesinin cenazesi toprağa verildi

Nedim Türkmen ve ailesinin cenazesi toprağa verildi

Sözcü Gazetesi yazarı Orduspor Eski Kulüp Başkanı, Vergi Uzmanı Dr. Nedim Türkmen ve ailesinin cenazeleri Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camiinde kılınan namaza müteakip Ihlamurkuyu Mezarlığına defnedildi.

Nedim Türkmen ve ailesinin cenazesi toprağa verildi

KARADENİZ BAYRAK/ORDU

Bolu'daki otel yangınında vefat eden Nedim Türkmen, eşi ve 2 çocuğunun cenazeleri İstanbul'da defnedildi.

Sözcü Gazetesi yazarı Orduspor Eski Kulüp Başkanı, Vergi Uzmanı Dr. Nedim Türkmen ve ailesinin cenazeleri Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camiinde kılınan namaza müteakip Ihlamurkuyu Mezarlığına defnedildi.

Bolu Kartalkaya'daki otel yangınında hayatını kaybeden Nedim Türkmen (58), eşi Ayşe Neva Türkmen (57) ile çocukları Ala Dora (18) ve Yüce Ata Türkmen (22), İstanbul'da ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı.

Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de çıkan yangında hayatını kaybeden Nedim Türkmen, eşi Ayşe Neva Türkmen ile çocukları Ala Dora ve Yüce Ata Türkmen için bugün Üsküdar ilçesindeki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, MHP'li TBMM Başkanvekili Celal Adan, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Zeybek ve Volkan Demir, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağ ile ailesi ve sevenleri katıldı.

Türkmen ailesi kılınan cenaze namazının ardından Ümraniye Ihlamurkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Karadeniz Bayrak Gazetesi adına Eski Ordu Kulüp Başkanımız Nedim Türkmen ve ailesine Allah’tan rahmet yakınlarına sevenlerine sabırlar diliyoruz.



  • BIST 100

    10006,34%0,58
  • DOLAR

    39,85% 0,11
  • EURO

    47,06% 0,21
  • GRAM ALTIN

    4277,74% 1,18
  • Ç. ALTIN

    6644,83% 0,00
  • Salı 24.1 ° / 13.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 22.8 ° / 14 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 22.5 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

DİĞER HABERLER


Aytuğ Yılmaz ile Elif Yalçın dünya evine girdi

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Yediyıldız ve Bal Ailelerinin Mutlu Günü

Uyuşturucu Operasyonunda 11 Tutuklama

Ordu’da Hayvanseverlerden ‘Ölü Köpek’li Protesto

Trafik kazasında yaşamını yitiren iki kişi toprağa verildi

Kabadüz'de Feci Kaza: İki kişi hayatını kaybetti

Dursun Ali Çelebi Hayatını Kaybetti

İnşaattan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

Mehmet Şimşek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denize Giren Şahıs boğulma tehlikesi geçirdi

Mehmet Şimşek Vefat Etti

Başkan Titiz’den Enver Yılmaz’ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Çığ Gölü’nün suyu 30 metre geri çekildi

Emekli Emniyet Müdürlerinden Ordu İl Emniyet Müdürü Acar’a Ziyaret

Amatör Telsizciler Ünye’de Eğitim Kampında Buluştu

ORDU'DA DENİZE GİRMEK 2 GÜN YASAKLANDI

Turnalık Yaylası’nda Feci Kaza: Araç Uçurumdan Yuvarlandı

Vali Muammer Erol’dan Karadeniz Bayrak Gazetesi’ne Kutlama Mesajı

Rıza Öztürk Dede Hakk’a Yürüdü

MUSTAFA ÇAMYAR HAYATINI KAYBETTİ

Ordu’da Cinayet: Bir Kişi Tutuklandı

Karadeniz Bayrak Gazetesi 20 Yaşında

MUHTAR OLGUN ÖZTÜRK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Engellilere Belediye Engeli: Asansörsüz Düğün Salonu Tepki Çekiyor

Karadeniz’in Gizemli Çiçeği Sarı Orman Gülü, Yaylaları Sarıya Boyadı

Başıboş Köpekler 50 Tavuğu Telef Etti, Üretici İsyan Etti

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İbrahim Ünver Hayatını Kaybetti

Gündüz Aydın ve Ekibi Altınordu TOKİ Yönetiminde Güven Tazeledi!

Yükleniyor