Ordu Üniversitesi Tıp ve İlahiyat Fakültelerine İki Yeni Dekan Atandı

Ordu Üniversitesi eski rektörü Ali Akdoğan’ın kadro vermediği, alanlarında başarılı iki Profesör Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından ODÜ’ye dekan olarak atandı.

Sağlık 9.01.2024 23:29:00 0
Ordu Üniversitesi Tıp ve İlahiyat Fakültelerine İki Yeni Dekan Atandı

Ordu Üniversitesi Tıp ve İlahiyat Fakültelerine İki Yeni Dekan Atandı 

Ordu Üniversitesi eski rektörü Ali Akdoğan’ın kadro vermediği, alanlarında başarılı iki Profesör Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından ODÜ’ye dekan olarak atandı.

Ahmet BAYRAK/ALTINORDU (Ordu), (OBA)

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık görevine Prof. Dr. Hakan Timur atandı.

Tıp Fakültesinde gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu Üniversitesinin diğer yöneticileri ile fakültenin akademik ve idari personeli katıldı.

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş gerçekleştirdiği konuşmasında “Dün itibariyle Tıp Fakültesi dekanlık görevine YÖK tarafından Prof. Dr. Hakan Timur hocamız atandı. Gerçekleştirilen bu atama bizleri son derece mutlu etti. Üniversitemiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte nice başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Beklentimiz Üniversitemizi her geçen dönem bilimsel olarak bir üst seviyeye çıkarmak; mutlu, yaşanabilir ve konforlu bir çalışma ortamı oluşturmaktır. Bu vesile ile Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Hakan Timur hocamıza teşekkür ediyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. 

Tıp Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Hakan Timur, “Öncelikle bu görevi bana tevdi ettikleri için başta Rektör hocam olmak üzere tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Burada bulunma amacımız Tıp Fakültesini bilimin ışığında, teknoloji ile birlikte daha yukarı seviyelere taşımak ve bilimsel aktivitelerin artarak devam etmesidir.  Biz elimizden geleni yapacağız, bunun sorumluluğu ve bilincindeyiz. İnşallah Tıp Fakültemizi hep birlikte daha ileri seviyelere taşıyacağız.” dedi.

 

İlahiyat Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Hamit Er Atandı 

Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlık görevine Prof. Dr. Hamit Er atandı.

İlahiyat Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu Üniversitesinin diğer yöneticileri ile fakültenin akademik ve idari personeli katıldı.

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş yapmış olduğu konuşmada “Görevde olduğumuz süre boyunca Üniversitemizin ve eğitim birimlerimizin ve İlahiyat Fakültemizin bilimsel olarak daha ileri seviyelere taşınması en büyük hayalimizdir.  Bu noktada İlahiyat Fakültemizin ihtiyaç duymuş olduğu eğitim binasının yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla birlikte Fakültemizin adından söz ettiren bir üniversite olmasını istiyoruz, bunun için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bu vesile ile İlahiyat Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Hamit Er hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. “dedi. 

İlahiyat Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Hamit Er, “Ordu Üniversitesinin bir mensubu ve aileye katılan yeni ferdi olarak mutlu ve memnun olduğumu belirtmek isterim. Üniversitemiz güzel bir Üniversite, İlahiyat Fakültemizin de Üniversitemizin örnek bir fakültesi olma yolunda ilerleyeceğine eminim. Genç ve dinamik bir kadromuz var, bu kadromuzla Üniversitemize gereken desteğin bir üstünü vermeye gayret edeceğiz. Fakülte binamız yapılacak, bu önemli bir aşama. Binamızdan daha önemlisi akademik olarak yayınlarımızın kalitesidir. Üniversitemize bize düşen paydan daha fazlasını geri dönüş olarak yansıtacağımıza Rektör hocamızın yanında söz veriyoruz.” diye konuştu.

 

  • BIST 100

    9249,9%-0,61
  • DOLAR

    38,47% -0,03
  • EURO

    43,73% 0,07
  • GRAM ALTIN

    4102,13% -0,07
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,00

DİĞER HABERLER


SAĞLIKTA ŞİDDET, SAĞLIKTA VAHŞETE DÖNÜŞTÜ

68 İlde Siber Suç Operasyonu: 169 Şüpheli Yakalandı

TÜM TARAFTARLARA ÜCRETSİZ MAÇ BİLETİ

Giresun’un Alucra ilçesinde ev yangını can aldı

Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk Yoğun Bakımda

Vali Erol, PISA’da Başarılı Olan Ordu Fen Lisesi Öğrencilerini Kutladı

Altınordu’da Telefoncu Hırsızı Yakalandı

Ordulu Onur Soytürk Gözaltına Alındı

Eşini Kaybeden Yaşlı Adam, 6 Saat Sonra Kalp Krizi Geçirip Hayatını Kaybetti

Belediye Başkanı Adayı olamayan AKP'liler 'bankamatik memuru' yapıldı

CİNAYET ZANLISI GİZLİ BÖLMEDE YAKALANDI

Ordu'da Patpat Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

MESUDİYELİLER TÜNELLERİN IŞIKLANDIRILMASINI İSTİYOR

SON 40 YILIN EN BÜYÜK FELAKETİ YAŞANDI

MESUDİYE’DE SORUNLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR 

Emniyet Müdürü Ahmet Acar’dan Yazar Erdinç Yılmaz’a Ziyaret

Altınordu Belediyesi’nden Yıldızlı Mahallesi’ne Beton Yol

Ordu-Giresun Havalimanı’nda Yoğun Sis Ulaşımı Aksattı

Mesudiye-Çambaşı Yolu Nisan Ayında Ulaşıma Açıldı

Ordu Emniyetinden Başarıya Ödül: Personellere Başarı Belgesi Verildi

Ordu’da Protestan Kilisesi Paskalya Bayramını kutladı

Anşa Koçyiğit son yolculuğuna uğurlandı

Ulubey Jandarma’dan Örnek Davranış

Altınordu’da İkinci Kent Lokantası Hizmete Açıldı

Mesudiye’de Mahallelerin Sorunları Görüşüldü

İBB Genel Sekreter Vekilliği’ne Prof. Dr. Volkan Demir Atandı

FATSA’DA FUHUŞ VE İNSAN TİCARETİNE DARBE

Yolda Akrobatik Hareketler Yapan Sürücüye Para Cezası

Ordu’dan Azerbaycan’a 7.200 Fidanlık Dostluk Köprüsü

ORDU’NUN İKİNCİ KENT LOKANTASI AÇILIYOR

Yükleniyor


SAĞLIKTA ŞİDDET, SAĞLIKTA VAHŞETE DÖNÜŞTÜ

68 İlde Siber Suç Operasyonu: 169 Şüpheli Yakalandı

TÜM TARAFTARLARA ÜCRETSİZ MAÇ BİLETİ

Giresun’un Alucra ilçesinde ev yangını can aldı

Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk Yoğun Bakımda

Vali Erol, PISA’da Başarılı Olan Ordu Fen Lisesi Öğrencilerini Kutladı

Altınordu’da Telefoncu Hırsızı Yakalandı

  • Çarşamba 13.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 15.6 ° / 8.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 13.4 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı