“Saadetin adayı da bana çalışıyor. Ben kazanacağım.”
“Saadetin adayı da bana çalışıyor. Ben kazanacağım.”
“Saadetin adayı da bana çalışıyor. Ben kazanacağım.”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, seçim çalışmalarına Altınordu ve Fatsa’da devam etti. Altınordu’da Eğitim Araştırma Hastanesine ziyarette bulundu. Hastalarla ve hastane çalışanları ile sohbet etti, dertleşti. Hastane çevresindeki esnafı ziyaret ettikten sonra, Fatsa’ya geçti.
CHP Fatsa Adayı Av. Ahmet Canbaz’la Fatsa’nın köylerinde çalışmalar yürüttü.
Adıgüzel günün sonunda yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“İnsana dokunan projelerle geliyoruz.
Bizim projelerimiz kadınlar, çocuklar, gençler ve engelliler gibi toplumun en duyarlı kesimlerini kapsayan projelerdir. Özellikle gençler ve kadınlardan büyük ilgi görüyorum. Gençler kendilerini anlayan ve onlarla aynı dilden konuşan genç bir başkan istiyorlar.
Cumhuriyet Halk Partili seçmenden söz etmeme gerek bile yok. Düşünsenize, Ordu’da ben aday olmasaydım iki Akpartili adaya karşı meydanı boş bırakmış, CHP’li seçmene bir adres gösterememiş olacaktık. Bu arada CHP birilerinin önünü açtı denerek fetöcülülükle suçlanacaktı. Hem bunun önünü kestik. Hem de kazanmak için bir irade koyduk. Bu iradeyi ve varlığımızı sonuna kadar sürdürüp inancımızı ve azmimizi daha da arttırıp başarıya ulaşacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.
Adaylığımla ilgili bazı dedikodular çıkaranlar oluyor. Bu dedikoduları yapanlar daha önce Akparti’de ve MHP’de kendine alan bulamamış siyaseten taca çıkmış, Saadetin adayını kendisine yeni bir siyaset rampası olarak gören bir kısım siyaset eskileri ile bu ortamdan nemalanan çıkar gruplarıdır.
Ben bunları ciddiye alıp bugüne kadar bir şey söylemedim. Bu saatten sonra benim adaylığım üzerinden dedikodu yapan acizdir, alçaktır ve namussuzdur.
Kendinizi anlatın projenizi anlatın, kardeşim. Yok ki anlatsınlar. Patlamaya hazır iki tane balonumuz var. Birisi son seçimde 5 mega projenin izahını vermeden açık arttırma gibi 20 mega proje açıklayan Akparti adayı, diğeri de dedikodu ile yol almaya çalışan Saadetin adayı.
Ordu’yu ne 50-60 tane sosyal medya faresine, ne siyaset eskilerine ne de çıkar çevrelerine teslim etmeyeceğiz.
Ordu’nun insanı beni iyi tanıyor. Akpartili seçmenler Cumhurbaşkanı ile bir kavgası olmayan biri olarak hükümete vermek istedikleri uyarı için beni tercih ettiklerini ifade ediyorlar. Saadet partisinin adayının da Akparti tabanından oy alabilecek olması Akpartili adayla olan yarışımda elimi kolaylaştırıyor. Yani Saadetin adayı da bana çalışıyor. Ben kazanacağım.”
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% -0,06
-
EURO
50,56% 0,12
-
GRAM ALTIN
7099,92% -0,49
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
DİĞER HABERLER
Yunus Güzel Vefat Etti
3 yıldır Yapılmayan Yolda Çalışmalar Başladı
Ordu trafik kazası: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı yaşamını yitirdi
Osman Şahin Vefat Etti
Asker Eğlencesinde Kaza: 22 Yaşındaki Buğra Akkaya Hayatını Kaybetti
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök son yolculuğuna uğurlandı
Ordu Valisi Erol, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök Erzincan’da Hayatını Kaybetti
ÇAMBAŞI YAYLASI’NDA KAR 1,5 METREYE ULAŞTI
Ordu Tokat yolu trafiğe kapatıldı
ORDULU ÖĞRENCİ JAPONYA’DA BİRİNCİ OLDU
Sanal Kumar Yüzünden Yapmış
Hasta Vatandaşın İmdadına Mesudiye Belediyesi Yetişti
İki Ordulu’nun Melbourne Buluşması
Ordu’nun Son Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Balkondan düşen müdür yardımcısı yaşamını yitirdi
Hacer Gök Uğur Profesör Oldu
Prof. Dr. Turgay Şirin’in eşi Betül Şirin vefat etti
Ordu’da Orman Yangını
KOMŞU DAYANIŞMASI FACİAYI ÖNLEDİ
Polisin belindeki silahı alan bir kişi kendini vurdu
Polis Memuru Emrah Sevim son yolculuğuna uğurlandı
Ufuk Meşrubat’ın sahibi Sabri Sandıkçı hayatını kaybetti
Ordu Emniyet Müdürü Ahmet Acar’ın babası son yolculuğuna uğurlandı
Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Ordu’nun enerji altyapısına 15 milyar TL’lik yatırım
Trafik polisi yaşamını yitirdi
İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Akyürek’ten OSKİ’ye Tepki
Baden-Württemberg Karadeniz Giresunlular Derneği’nden Almanya’da muhteşem gec
Kar fırtına demeden 2 gün yürüyen ekip arızayı onardı
Yükleniyor
Yunus Güzel Vefat Etti
3 yıldır Yapılmayan Yolda Çalışmalar Başladı
Ordu trafik kazası: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı yaşamını yitirdi
Osman Şahin Vefat Etti
Asker Eğlencesinde Kaza: 22 Yaşındaki Buğra Akkaya Hayatını Kaybetti
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök son yolculuğuna uğurlandı
- Pazartesi 8.1 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 11.6 ° / -0.1 ° Güneşli
- Çarşamba 13.5 ° / 0.7 ° Güneşli





