Uzlaştırmacılar ziyaretleri sürdürüyor
Karadeniz Bayrak-Ahmet Bayrak (OBA)
Ordu-Giresun Uzlaştırmacılar Derneği Perşembe Cumhuriyet Başsavcısı ile görüştü.
Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Ordu-Giresun Uzlaştırmacılar Derneği yetkilileri dernek başkanı Zafer Sak, sayman Meryem Eren, üyeler Berhan Kuş ve Olgun Aydın öncülüğünde bu kez de Perşembe Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Tuğba Güngör ziyaret edildi.
Ziyarette, derneğin amacı anlatılarak tanıtımı yapıldı, uzlaştırmacılar adına bazı talepler dile getirildi, savcılık makamının beklentileri öğrenildi.
Bundan sonraki süreçte dernek vasıtasıyla yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Onarıcı adaletin paydaşı olan uzlaştırmacıların kapsamı günden güne genişleyen uzlaştırma süreci ve konuları hakkında adli makamlar ile sürekli iletişim ve diyalog halinde olmalarının önemine vurgu yapıldı.
9203,37%1,11
39,62% 0,16
45,68% 0,20
4296,95% 0,15
6933,62% 0,33