Vali Erol, Direkli Altın Bal Festivaline katıldı

Vali Muammer Erol, Gölköy Direkli Altın Bal Festivali alanında Ordu Arı Yetiştiriciler Birliği ile Arıcılık Araştırma Enstitüsü tarafından açılan stantları gezerek bilgi aldı ve şenliğe katılan vatandaşları selamladı.

9.10.2023 23:02:00 0
Vali Erol, Direkli Altın Bal Festivaline katıldı

Vali Erol, Direkli Altın Bal Festivaline katıldı

Karadeniz Bayrak/GÖLKÖY(Ordu),(OBA)
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy Belediyesi ile Ordu Arı Yetiştiriciler Birliği tarafından düzenlenen ve Direkli futbol sahasında gerçekleştirilen Gölköy Direkli Altın Bal Festivaline, Vali Muammer Erol, Gölköy Kaymakam Vekili Süleyman Arat, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yücel Durmuş, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, Ordu Arıcılık Enstitüsü Müdürü Şeref Cınbırtoğlu, Ordu Arı Yetiştiriciler Birliği Başkanı Akın Çiftçi, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Vali Muammer Erol, Gölköy Direkli Altın Bal Festivali alanında Ordu Arı Yetiştiriciler  Birliği ile Arıcılık Araştırma Enstitüsü tarafından açılan stantları gezerek bilgi aldı ve şenliğe katılan vatandaşları selamladı.

Festivalde bir konuşma yapan Gölköy Belediye Başkanı Fikri  Uludağ, festivalin uzun yıllardır devam ettiğini söyleyerek, “Bugün Direkli’de bizleri yalnız bırakmayarak katılımlarıyla bizleri onure eden Sayın Valimiz Muammer Erol’a teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da neşeli eğlenceli güzel bir gün geçirmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

Ordu Arı Yetiştiriciler Birliği Başkanı Akın Çiftçi ise konuşmasında Ordu’nun 20 bin ton bal üretimiyle en fazla bal üreten illerden birisi olduğunu belirterek, arıcıların farklı illere giderek bal üretimini gerçekleştirdiğini ve festivalin aralıksız Direkli’de yapıldığını ifade etti ve katılımlarından dolayı Vali Muammer Erol’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından en iyi  bal üreten üreticiler arasında  düzenlenen ve 8 kişinin finale kaldığı yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

2023 yılının en iyi bal üreten ve yarışmada birinci olan Ferhat Çaylak’a ödülü Vali Muammer Erol, dereceye giren diğer  yarışmacılara ise ödülleri diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Direkli Altın Bal Festivali, Sanatçılar Nurgüzel  Kestane, Mustafa Toprak Özdemir ve Fedai Öz’ün yer aldığı konserle sona erdi.

  • BIST 100

    10006,34%0,58
  • DOLAR

    39,85% 0,11
  • EURO

    47,06% 0,21
  • GRAM ALTIN

    4277,74% 1,18
  • Ç. ALTIN

    6644,83% 0,00

DİĞER HABERLER


Aytuğ Yılmaz ile Elif Yalçın dünya evine girdi

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Yediyıldız ve Bal Ailelerinin Mutlu Günü

Uyuşturucu Operasyonunda 11 Tutuklama

Ordu’da Hayvanseverlerden ‘Ölü Köpek’li Protesto

Trafik kazasında yaşamını yitiren iki kişi toprağa verildi

Kabadüz'de Feci Kaza: İki kişi hayatını kaybetti

Dursun Ali Çelebi Hayatını Kaybetti

İnşaattan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

Mehmet Şimşek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denize Giren Şahıs boğulma tehlikesi geçirdi

Mehmet Şimşek Vefat Etti

Başkan Titiz’den Enver Yılmaz’ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Çığ Gölü’nün suyu 30 metre geri çekildi

Emekli Emniyet Müdürlerinden Ordu İl Emniyet Müdürü Acar’a Ziyaret

Amatör Telsizciler Ünye’de Eğitim Kampında Buluştu

ORDU'DA DENİZE GİRMEK 2 GÜN YASAKLANDI

Turnalık Yaylası’nda Feci Kaza: Araç Uçurumdan Yuvarlandı

Vali Muammer Erol’dan Karadeniz Bayrak Gazetesi’ne Kutlama Mesajı

Rıza Öztürk Dede Hakk’a Yürüdü

MUSTAFA ÇAMYAR HAYATINI KAYBETTİ

Ordu’da Cinayet: Bir Kişi Tutuklandı

Karadeniz Bayrak Gazetesi 20 Yaşında

MUHTAR OLGUN ÖZTÜRK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Engellilere Belediye Engeli: Asansörsüz Düğün Salonu Tepki Çekiyor

Karadeniz’in Gizemli Çiçeği Sarı Orman Gülü, Yaylaları Sarıya Boyadı

Başıboş Köpekler 50 Tavuğu Telef Etti, Üretici İsyan Etti

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İbrahim Ünver Hayatını Kaybetti

Gündüz Aydın ve Ekibi Altınordu TOKİ Yönetiminde Güven Tazeledi!

Yükleniyor


Aytuğ Yılmaz ile Elif Yalçın dünya evine girdi

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Yediyıldız ve Bal Ailelerinin Mutlu Günü

Uyuşturucu Operasyonunda 11 Tutuklama

Ordu’da Hayvanseverlerden ‘Ölü Köpek’li Protesto

Trafik kazasında yaşamını yitiren iki kişi toprağa verildi

Kabadüz'de Feci Kaza: İki kişi hayatını kaybetti

  • Salı 24.1 ° / 13.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 22.8 ° / 14 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 22.5 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu